FR NL
U bent hier:
Contacteer ons: 02 460 31 37

Secrets Lifestyle - Woonmode

 

OOMS’ SECRETS ’ is in de streek van Wemmel een vaste waarde als het gaat over tafellinnen, bedlinnen, badlinnen en zetellinnen. In ons gamma vindt u naast de laatste modetrends ook een groot aantal basisartikelen, steeds vervaardigd in een hoogwaardige kwaliteit ! Laat u bij ons onderdompelen in de zachte wereld van textiel!

TAFELLINNEN

Bij ons vindt u een beperkt assortiment aan tafellakens, servetten en tafellopers … voor alle gelegenheden: voor dagelijks gebruik of een feestelijke dis, voor etentjes met vrienden en familie zowel binnenshuis als buiten. Wij bieden verschillende kwaliteiten aan alsook maatwerk: een buitenmaat van tafel vormt niet langer een probleem!

BEDLINNEN

Naast hoofdkussens en dekbedden, bieden wij u een verfijnde collectie dekbedovertrekken aan met bijpassende hoeslaken, fluwijnen en bedspreien ... Onze collectie is breed georiënteerd met wisselende thema’s en kleuren zodat ieder z’n gading wel vindt.

Merken

 

BADLINNEN

Wij bieden u tal van originele producten om uw badkamer stijlvol aan te kleden: handdoeken, badjassen, badkameraccessoires, badmatten, douchegordijnen,… dit alles in een perfecte kleurharmonie.

Merken

 

ZETELLINNEN

U vindt er voornamelijk plaids en kussens die bijdragen tot aangename en gezellige avonden!

 

top ↑